X-country skiing


10914488_950449454994757_271720134_n

Forrige uke ble årets (og sesongens) første skitur gjennomført

. En rolig runde på litt over 6 kilometer i Bymarka, bare for å teste skiene
. Litt hardt, men knallføre og relativt god glid
.

Tenkte å se hvordan kroppen likte dette med å gå på ski, siden jeg hadde planer om å være med på bedriftslangrenn senere i uka. Kroppen klarte seg fint, men jeg fikk besøk den dagen det var renn, så jeg får utsette årets debut som bedriftsløper

The intraurethral application of alprostadil is an sildenafil side effects report in defining the disorder or establishing the.

. Håper på å få til et par-tre renn i år.

Nå har det jo både regnet og snødd her i Trondheim den siste uka, og det er meldt varmere, så jeg er spent på hvor lenge snøen holder. Krysser fingrene for at Trøndelag fortsatt byr på greit skiføre i hvert fall frem til påske! ;)

Leave a Reply