BDO-mila


Nok et løp lagt til i løpsbanken for i år. I forrige uke løp jeg BDO-mila!

Jeg fikk med sjefen min og en kollega på galskapen også ;)

Jeg fikk med sjefen min og en kollega på galskapen også ;)

Jeg meldte meg på mila med tidtaking, mens de andre to gikk for å ta tida selv. Hadde vel ikke verdens beste oppladning til dette løpet heller, men i motsetning til Tordenskioldløpet klarte jeg ikke engang å hvile meg i form til denne runden. Kanskje ikke så rart når jeg ikke en gang klarte å trene noe særlig ;)

Jeg må likevel si meg brukbart fornøyd med det som ble en fin treningsøkt. Jeg holdt nemlig på å komme for seint til start på grunn av heiing på de to andre, og ble liggende i KØ i ganske mange hundre meter etter start

then or now?» What is sildenafil? (much less.

.

Målet var likevel kun å løpe på følelse og ikke på klokke, og nok en gang kjente jeg at jeg fortsatt hadde en del å gå på da jeg kom i mål. Altså ikke løpt for full guffe, men likevel kommet i mål på en grei tid. Tror det ble rundt 55:30 i en relativt kupert løype. Kilometertidene har jeg ikke, siden jeg også hadde skrudd av autolap på klokka for at den ikke skulle stresse meg.

Det dette forteller meg, er jo at om jeg bare kommer i gang med litt mer systematisk trening, så skal jeg klare å perse på mila i september. Av de løpene jeg tar som trening i vår, har jeg ett igjen og det er Jentebølgen på ca. 5 kilometer. Etter det løpet starter jeg på med spesifikk styrketrening igjen, og en treningsplan med litt tydeligere rammer enn det jeg har nå.

Fram til nå har løpene bare vært for gøy og for trening å regne, så når startskuddet går 5
. september, vil jeg helst ha en del mer kilometer i beina, og flere terskel- og hardøkter i banken. Det store spørsmålet er likevel om jeg skal gå for pers på 10K eller prøve meg på en pers på halvmaraton igjen. Det valget må jeg vel ta relativt snart.

I juni tenker jeg også at jeg skal begynne å legge om løpeteknikken litt. Nye lavdroppsko + nulldroppsko gjør meg motivert for å jobbe mot å bedre løpsøkonomien litt. Her tror jeg det gjelder å skynde seg sakte, men jeg håper og tror at jeg med litt tid skal klare å kunne løpe litt mer effektivt!

Leave a Reply