Du røde, glitrende…

Da jeg var yngre, ble jeg til stadighet påminnet om at jeg så ut som en lettstekt cherrytomat etter endt gymtime; rød, svett og halvskrukkete
. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har alltid vært en av dem som blir fryktelig rød i tallskiva hver gang jeg rører på meg
.

Jeg er fortsatt sånn i voksen alder, men nå er det stort sett etter at jeg har trent inne på senter at jeg får litt ekstra farge i kinnene.

raudsprengt

Men egentlig er det greit, for det er etter mølleøkter hvor jeg ser sånn ut (rød og glitrende – eller gjennomsvett, om du vil) at jeg vet jeg har lagt ned en solid innsats. Det føles ikke som skikkelig trening hvis jeg ikke er litt våt på ryggen og i pannen i det minste.

Jeg vet ikke hva normalen er, men følelsen min er at alle andre ser så fryktelig mye freshere ut etter trening. Det er i hvert fall sånn jeg tenker når jeg står og vrir opp singleten før jeg legger den i bagen ;)

Leave a Reply