En artig bieffekt

Under dagens styrkeøkt (overkropp) la jeg merke til noe ganske gøy; jeg har begynt å få synlige muskler i armene!

Jeg har aldri trent for å bygge muskelvolum noen gang, det meste har vært kun for å bli sterkere, og så pleier musklene å synes litt bedre når vekten går ned før løpssesongen. Men nå er det altså noe som har skjedd her:

IMG_6716
Får nok litt hjelp av lyset også, men det er ikke bare fiskeboller lenger! Sjekk ansiktsuttrykket, muy sexy, haha! Forøvrig lite bloggete av meg å la telefonen bli med på bildet.

«Synderen» er nok alle overkroppsøktene jeg har hatt i forbindelse med skulderskaden. Jeg har jo fått et program av fysioterapeuten min, og når man er pliktoppfyllende og kjører to økter i uken med dette, blir det jo som regel noen resultater. For min del ble effekten av det hele en bedre skulder og sterkere overkropp. Og bulker på armene:

IMG_6717Måtte ta ett bilde til, da. *skryte, skryte* Selvutløser, ass. Genialt.

Jeg har også kjøpt ny tights med masse farge på! Det må til i høstmørket. Vanligvis greier jeg ikke rosa treningsklær, jeg synes ALLE klesprodusenter bare lager neonrosa tøy, men denne lever jeg fint med:

 

IMG_6715

Se bort fra det ulekre golvet. Treningsrommet på jobben kunne trengt seg en shinings.

Leave a Reply