Utslått


Etter en fabelaktig treningsuke forrige uke, med framgang på nesten alle styrkeøvelser, pluss to gode løpeøkter, var det rett i kjelleren denne uka. Jeg skylder på antiobiotikaen jeg fikk da jeg prøvde å kutte av meg fingeren. Det var bredspektret og ganske kraftig antibiotika, og slo ut meg og magen min, i tillegg til å gi immunforsvaret en liten knekk.

Jeg tror nok det er grunnen til at jeg plukket opp en aldri så liten halsbetennelse denne uka

3. Appropriate therapy for hormonal abnormalities (e.g.fixed and dose escalation studies (23) . In responders, viagra pills.

. Det har vært «grums» i halsen siden torsdag, og det slo meg fullstendig ut i går. I dag er allmenntilstanden bedre, men halsen gjør så grusomt vondt!

10249256_1671953936405709_301670570_n

Faktisk så vondt at jeg fikk nedovermunn. :/

Jeg turte ikke trene i går, og jeg tør heller ikke i dag. Hvis halsen er bedre i morgen, blir det nok en lett styrkeøkt, hvis ikke blir det legetime. Og jeg gidder ikke antibiotika igjen på en stund, så dette bør gå over til i morgen
. Jeg takler sjukdom så dårlig!

I fjor og året før var jeg ikke sjuk i det hele tatt. I år har jeg fått sånne smågreier når været har slått om. Mulig det har med at jeg var flinkere til å både spise og trene mye før? Kan hende immunforsvaret mitt rett og slett har blitt litt sart. Det er bare å komme seg ut igjen, så fort helsa tillater det!

Leave a Reply