Utslått

Etter en fabelaktig treningsuke forrige uke, med framgang på nesten alle styrkeøvelser, pluss to gode løpeøkter, var det rett i kjelleren denne uka. Jeg skylder på antiobiotikaen jeg fikk da jeg prøvde å kutte av meg fingeren. Det var bredspektret og ganske kraftig antibiotika, og slo ut meg og magen min, i tillegg til å gi immunforsvaret en liten knekk.

Jeg tror nok det er grunnen til at jeg plukket opp en aldri så liten halsbetennelse denne uka
. Det har vært «grums» i halsen siden torsdag, og det slo meg fullstendig ut i går. I dag er allmenntilstanden bedre, men halsen gjør så grusomt vondt!

10249256_1671953936405709_301670570_n

Faktisk så vondt at jeg fikk nedovermunn. :/

Jeg turte ikke trene i går, og jeg tør heller ikke i dag. Hvis halsen er bedre i morgen, blir det nok en lett styrkeøkt, hvis ikke blir det legetime. Og jeg gidder ikke antibiotika igjen på en stund, så dette bør gå over til i morgen
. Jeg takler sjukdom så dårlig!

I fjor og året før var jeg ikke sjuk i det hele tatt. I år har jeg fått sånne smågreier når været har slått om. Mulig det har med at jeg var flinkere til å både spise og trene mye før? Kan hende immunforsvaret mitt rett og slett har blitt litt sart. Det er bare å komme seg ut igjen, så fort helsa tillater det!

Leave a Reply