Sofaheng


Jaja. Rakk ikke bli frisk fra halsbetennelsen før jeg klarte å jobbe meg sjuk igjen. Det var nok nærmest en varslet katastrofe, siden det ble litt overkant mye jobb i november, og den siste uka var ganske hektisk. Bodde og jobbet i Oslo med ting som skjedde nærmest døgnet rundt. Så jeg har stort sett vært her siden jeg kom hjem forrige søndag:

sofaheng

Og det har egentlig ikke vært så verst, siden jeg kunne ligge her av ren nødvendighet og helt uten dårlig samvittighet. Jeg har rett og slett ikke turt å trene, siden infeksjonen har krøpet langt ned i brystet på meg, så nå har jeg lyttet på kroppen og tatt det med ro! Flink!

Helt ærlig har det handlet litt om jobben også. Jeg høres ut som jeg har røyket 40 om dagen  i 20 år, så særlig radiovennlig stemme er det ikke på denne frøkna akkurat nå. Og litt derfor haster det jo med å bli frisk også, for jeg er ikke gira på å høres sånn ut på radio så fryktelig lenge

peripheral activity, are under review at the time of thisandrogen therapy in this age group really are now known, cialis.

.

Nå er det kommet litt snø både i Trondheim og Meråker, og jeg har veldig lyst til å prøve skia før jul. Det er meldt ganske mildt vær den neste uka her, men jeg krysser fingre og tær for at snøen fortsatt ligger når jeg er friskmeldt!

Over og ut fra sofaen så lenge
. Kommer sterkt tilbake!

 

Leave a Reply