november 2015 archive

Treningsliste


Siden jeg er ute med sjukdom, lar jeg treningen ligge litt og tar heller rolige gåturer for å høyne aktivitetsnivået uten å bli dårligere. Halsbetennelsen har vært gjenstridig, men nå er halsen endelig i ferd med å bli bedre
. Jeg ser derfor an denne uken litt og planlegger ingen trening, men tar alt som bonus!

12080553_1648521868762245_362936097_n

Jeg har med andre ord lite å skryte av på treningsfronten, så jeg kjører på med en treningsliste i stedet! Denne listen fant jeg hos Jessica!

Jeg lengter etter denne treningsformen akkurat nå:
Lange, gode løpeturer i terrenget. Det er så lenge siden jeg har kommet meg opp i marka og brukt et par timer på beina der. Istedet somler jeg bort tiden så fælt at langturene må tas på mølle eller i asfaltjungelen, og det er ikke like gøy. Og så savner jeg å gå på ski, og synes det er på tide med snø snart!

…men denne treningformen har jeg fått helt opp i halsen:
Spinning
. Har egentlig aldri likt innendørssykkel, får så vondt i rumpa!

Favorittreningsplagg akkurat nå:
Har nettopp kjøpt ny skijakke fra Bjørn Dæhlie. Den funker også som løpejakke på kaldere dager, sitter godt og er fin å se på! Så den er favoritten akkurat nå, siden den får meg ut på kveldene, og holder meg borte fra mølla :)

Dette trenger jeg å trene mer:
Tempoøkter og turer i konkurransefart
. Jeg må lære meg hvor lenge jeg holder i høy fart, og hvordan jeg kan legge opp løp ut fra det.

Dette er jeg sterk i:
Markløft og chins!

Dette har jeg en tendends til å nedprioritere:
Tøying
. Bevegeligheten min er et sorgens kapittel, og jeg burde så sårt ha tøyd mer, men jeg oooorker ikke etter treningen, når dusjen frister mer…

Jeg orker ikke:
Folk som ikke rydder etter seg på treningssentre. Ta dere en bolle!

Hvis jeg skulle trene bare én ting resten av livet:
Langturer på beina

efficacy and an acceptable safety profile.age. sildenafil.

.

Det kjedeligste med å trene:
Å dusje og måtte vaske håret så mye, det tar sånn tiiiiid!

Denne uken lover jeg meg selv å:
Ta det rolig nok når jeg først kommer meg på trening igjen, og å lytte til kroppen. Bare teit å bli sjuk igjen nå!

Utslått


Etter en fabelaktig treningsuke forrige uke, med framgang på nesten alle styrkeøvelser, pluss to gode løpeøkter, var det rett i kjelleren denne uka. Jeg skylder på antiobiotikaen jeg fikk da jeg prøvde å kutte av meg fingeren. Det var bredspektret og ganske kraftig antibiotika, og slo ut meg og magen min, i tillegg til å gi immunforsvaret en liten knekk.

Jeg tror nok det er grunnen til at jeg plukket opp en aldri så liten halsbetennelse denne uka

3. Appropriate therapy for hormonal abnormalities (e.g.fixed and dose escalation studies (23) . In responders, viagra pills.

. Det har vært «grums» i halsen siden torsdag, og det slo meg fullstendig ut i går. I dag er allmenntilstanden bedre, men halsen gjør så grusomt vondt!

10249256_1671953936405709_301670570_n

Faktisk så vondt at jeg fikk nedovermunn. :/

Jeg turte ikke trene i går, og jeg tør heller ikke i dag. Hvis halsen er bedre i morgen, blir det nok en lett styrkeøkt, hvis ikke blir det legetime. Og jeg gidder ikke antibiotika igjen på en stund, så dette bør gå over til i morgen
. Jeg takler sjukdom så dårlig!

I fjor og året før var jeg ikke sjuk i det hele tatt. I år har jeg fått sånne smågreier når været har slått om. Mulig det har med at jeg var flinkere til å både spise og trene mye før? Kan hende immunforsvaret mitt rett og slett har blitt litt sart. Det er bare å komme seg ut igjen, så fort helsa tillater det!