Desember schmesember

Jeg er jo i ferd med å få i gang kroppen igjen, og har ikke helt akseptert at det er blitt vinter, mørkt og glatt. Derfor prøver jeg fortsatt så langt det lar seg gjøre å komme meg ut for å ta øktene, framfor å ta dem på mølle. Men jeg kan jo si med én gang at dette ikke er det helt store i desember:

Skjermbilde 2014-12-10 kl 
. 23.46.12

Jeg skulle helst sett at jeg kunne børste opp skia og ta meg en runde i en lysløype her, men dette er altså ikke mulig per nå. Derfor ble det en noe utrivelig tempoøkt på søndag, i regn og motvind. Jeg tror det er dette svenskene kaller «pannbensträning», for det er ikke så lett å holde moralen oppe når det er så ufyselig. Likevel; det er ikke regnet og kulden som plager meg, jeg er jo vant til å trene ute, men nå er det altså blitt så glatt her at det ligger lårhalsbrudd i lufta
. Bah!

Nei, gi meg 3 minus, 20 cm nysnø og blåswix under skia. Tullevær.

Leave a Reply