Jentebølgen 2015

Vårens siste løp er gjennomført, og det ble 5,3 kilometer rundt i Trondheim by under fanen «Jentebølgen». Ikke noe stort presisjeløp, men en grei test på 5K og en god hardøkt.

Skjermbilde 2015-06-03 kl. 20.21.32

Det store aberet er selvfølgelig KØEN i starten. Jeg rakk aldri å komme meg helt fram før start og ble dermed liggende og kave bak ganske mange som skulle gå, ikke løpe. Det tok nesten en halv kilometer før jeg kom meg forbi den største korken, uten at jeg vet hvor mye jeg tapte på det.

I tillegg hadde jeg ikke varmet opp, så jeg var relativt stiv etter to kilometer
. Jeg brukte nemlig de siste minuttene før start til å løpe en tur på do og så kjempe meg gjennom hordene av jenter og damer for å komme meg så langt fram som mulig. Dårlig planlegging!

I det store og hele var det et jevnt løp
. Farten er så som så, 5:00/km i snitt er ikke bedre enn det bør være, men så er det igjen dette med å disponere løpene da, og der vet jeg jo godt selv at jeg har litt å hente.

For 5K er målet å senke løpstiden til rundt 23-24 minutter etterhvert, gjerne enda mer. Dette løpet var jo på litt over fem kilometer, og jeg passerte 5K på 25:15 i følge Garmin. Usikker på hvor fort det er mulig å løpe for meg i år, så jeg er litt gira på å finne enda en femmer å melde meg på.

Leave a Reply