Gnikk og stikk


I dag har jeg vært hos fysioterapeut og fått nåler stukket i meg.

i6564

Jeg har kjent på noe «rart og ømt» bak skulderbladet i lengre tid, og jeg har også hatt noen låsninger baki der

consistent or recurrent inability of a male to attain and/or- Injectable alprostadil sildenafil dosage.

. Litt vondt ved enkelte treningsøvelser, men stort sett ikke noe som har plaget meg veldig. Jeg tenkte likevel det kunne være greit å sjekke hva det var, særlig etter å ha lest at noen hadde funnet en kreftsvulst samme sted (lettskremt, sa du?).

Legen konstaterte ved litt klemming og kjenning at det nok ikke var skulderkreft (puh), men at jeg ikke kunne ha vondt av litt fysioterapi, så jeg ble henvist videre til en som driver med sånt.

Jeg har også vært plaget med musearm, og fysioterapeuten mente at det godt kunne være en sammenheng her. På onsdag ble det dermed litt knekk og gnikk på rygg og skulder, og i dag ble jeg altså perforert med akupunkturnåler (triggerpunktbehandling). Det var en ganske interessant opplevelse!

Det var ikke vondt eller ubehagelig på noen måte, men det var ganske snedig å kjenne hvordan enkelte muskler rykket til når han traff triggerpunktene. Ingen tvil om at han traff riktig sted heller, for etter endt behandling kjente jeg at det strålte litt ut i «musearm-musklene» og at det er noe som begynner å slippe i nakken. Ganske rart og veldig godt!

Jeg blir glad hvis jeg blir kvitt vondten i skulderbladet, men klarer han å roe ned den anspente muskulaturen jeg faktisk har i skuldre og nakke, blir jeg enda gladere
. Og akkurat nå kjennes det sånn ut, jeg hadde ingen anelse om at jeg var så anspent. Så nå skal jeg bruke helgen til å puste med magen, og forhåpentligvis komme meg ut på en liten treningstur.

Hekseskuddet har, som jeg regnet med, gått seg til, og i dag går jeg nesten normalt. Så får jeg gjøre nok et forsøk på å komme igang med styrketreningen igjen, og håpe at jeg har lært av det som skjedde sist ;)

Leave a Reply