Antioksidanter

  

På flyturen hjem fra Barcelona på lørdag begynte jeg å nyse. Mye. Etter hjemkomst kjente jeg at formen var drastisk synkende, så jeg tok hintet og gikk rett i seng, og med det var min første forkjølelse på over to år et faktum. 

Søndagen ble stort sett tilbragt på sofaen, med små avbrekk blant annet for å dra på apotek og skaffe nødvendige remedier. Vanligvis blir jeg slått ut i nesten en uke av sånne greier, men etter en liten dose Lemsip (vidundermiddel!) og c-vitaminer var jeg tilnærmet frisk på mandag! I hvert fall hadde jeg ikke «løs hjerne»-hodepine og vondt i bihulene. Halleluja!

Det feiret jeg med å bli med mamma en rolig runde på fjellet i dag. Det bugner av store fine blåbær, og jeg passet på å fylle opp med litt antioksidanter nå som immunforsvaret har fått seg en liten ripe i lakken. 

 

Funnsjøen i Meråker

 

Satt og fabulerte om å komme meg ut på en etterlengtet langtur på fjellet i morgen, men fornuften tok overhånd. Det er nok ikke fryktelig lurt å skvise ut 16-17 km av beina bare et par dager etter at jeg har vært nærmest sengeliggende, selv om jeg løper aldri så rolig. 

Det frister veldig å benytte seg av naturen her

. Bymarka i Trondheim er nydelig, men kan ikke måle seg med Meråker på noe vis, så jeg får prøve en rolig joggings i morgen og se hva ståa er på torsdag!

Leave a Reply