Proteinpannekaker!


Pannekaker er et sårt tema for meg, på samme måte som scones. Jeg får ikke til noen av delene, til tross for at de kanskje er de enkleste tingene å lage på et kjøkken. Scones har jeg gitt opp helt, mens jeg bestemte meg for å gi pannekaker et siste forsøk i dag.

Før har jeg slitt med at de enten brenner seg fast eller aldri henger sammen, uansett hvor mye smør jeg har i panna eller egg jeg har i røra

15PHYSIOLOGY OF ERECTION sildenafil – Psychosexual/couple therapy.

. Så i dag tenkte jeg å prøve noe helt annet, og googlet «proteinpannekaker», siden jeg jobber med å få i meg mer protein om dagen
.

Jeg tok i grunnen den første og beste oppskriften som dukket opp, nemlig denne her! Med mine modereringer ble den til slutt sånn:

  • 3 egg
  • 100 gram havregryn
  • ca. 1 dl mager kesam
  • 15 gram proteinpulver med sjokoladesmak
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts sukrin+
  • vann til passe konsistens

Dette gir ca. 6 pannekaker.

Pisket sammen alt før jeg stappet en stavmikser nedi røra for å kverne grynene litt og stekte. Røra ble veldig tjukk, så jeg måtte jobbe litt med stekespaden for å få alt stekt, men denne gangen klarte jeg å få til skikkelige pannekaker! De ble ikke så store, men de ble veldig gode!

Jeg varmet opp mine sedvanlige selvplukkede blåbær og hadde også en klikk vaniljekesam på, og det blir det jo meget bloggvennlig mat av:

pannekake

Men stort sett ser det slik ut når jeg spiser:

pannekake2

Veldig godt og mettende i hvert fall! Og pannekakene ble så gode at de kan spises uten noe oppå! Jeg har litt lyst til å prøve disse med is og sjokoladesaus på en gang :P

PS: har også prøvd de nye terrengskoene i kveld. Sitter som spikret til bakken, gleder meg til å prøve dem på litt mer teknisk underlag. Økta for øvrig var bare drit.

Leave a Reply