CH10

Skjermbilde 2017-02-03 kl 
 
. 20.40.05

Philip, meg og Helge :)

I går kveld ble det faktisk skitur på denne frøkna – noe jeg ikke hadde trodd skulle skje i år, faktisk! Dørstokkmila er litt lang for tiden, men ble mye kortere da Helge foreslo at jeg skulle bli med ham og Philip en tur i Granåsen og teste plankene
. Det er jo alltid mye lettere og gøyere å gå sammen med folk.

Har ikke rukket å bli i grisegod form enda, så jeg fryktet litt for tempoet til disse karene. I tillegg hadde jeg gammel CH10 (glider for plussføre) under skia, så jeg hadde ikke all verdens forventninger. Men frykten var ubegrunnet, og dette kan ha vært en av de hyggeligste skiturene jeg har vært med på
.

Vi holdt det gående ei lita mil, Philip i front og meg og Helge som baktropp. Philip er i relativt god skiform, så han fikk gjøre mest av drajobben, men det ble en solid økt utav det for oss alle
.

Etterpå var vi så lyriske alle sammen at vi begynte å fabulere om å gjøre dette oftere og kanskje til og med melde oss på Storlirennet – det famøse rennet jeg måtte melde avbud til i fjor på grunn av skader.

Jeg har veldig lyst, men da må formen bli litt bedre. Og det kan den jo bli hvis vi får til en sånn tur eller to i uka. Vi har i hvert fall et par måneder på oss, så får vi bestemme oss når det nærmer seg den 26. mars ;)

Leave a Reply