januar 2015 archive

X-country skiing

10914488_950449454994757_271720134_n

Forrige uke ble årets (og sesongens) første skitur gjennomført

. En rolig runde på litt over 6 kilometer i Bymarka, bare for å teste skiene
. Litt hardt, men knallføre og relativt god glid
.

Tenkte å se hvordan kroppen likte dette med å gå på ski, siden jeg hadde planer om å være med på bedriftslangrenn senere i uka. Kroppen klarte seg fint, men jeg fikk besøk den dagen det var renn, så jeg får utsette årets debut som bedriftsløper
. Håper på å få til et par-tre renn i år.

Nå har det jo både regnet og snødd her i Trondheim den siste uka, og det er meldt varmere, så jeg er spent på hvor lenge snøen holder. Krysser fingrene for at Trøndelag fortsatt byr på greit skiføre i hvert fall frem til påske! ;)

Flytende sunnhet


10903538_489752591164225_1043996091_n

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve juicing, spesielt siden den gangen jeg smakte «vitaminshots» på en hotellfrokost en gang, og gikk og hentet 4-5 shots i løpet av den ene frokosten

therapies prior to or as an alternative to oral drugCardiovascular How to use sildenafil citrate tablets.

. ;) Juicing har vært populært ganske lenge, så jeg ønsket meg juicer til jul – og fikk det
.

Testet juiceren i går, og her er det muligheter for mye godt! I går bare slengte jeg oppi litt tilfeldige greier av det jeg hadde, noen gulrøtter, litt lime, et eple og litt ingefær. Det ble slett ikke verst, men jeg har litt å gå på når det gjelder å balansere mengden av de forskjellige ingrediensene. Det smakte i hvert fall veldig sunt, og ingefæren kommer nok til å bli fast ingrediens for meg. Kan på det sterkeste anbefales! Jeg har denne juiceren!

Når det gjelder trening, er jeg sakte men sikkert på vei opp igjen. Jeg har testet squash et par ganger nå, og har bestemt meg for å kjøpe egen racket! Forferdelig gøy, og hvis man vil – veldig slitsomt ;)

 

Ellers ble det en intervall på fredag. En lett 3×3 for å se hvordan ståa er. Greit gjennomført økt. Pulsen synker med ca. 40 slag det første minuttet etter endt drag, og det er faktisk ikke så ille. Det er bare å gnu på videre!