januar 2017 archive

2017!


De siste dagene har jeg faktisk sittet og lest gjennom denne bloggen og funnet ut tre ting.

  1. Jeg var i vilt god form i 2014.
  2. Etter det har jeg ikke vært i SÅ god form.
  3. 92% av bloggingen etter 2014, er om når det IKKE har gått så bra med treningen.

Det siste er jo ganske trist, egentlig. For hvis jeg skal være ærlig med meg selv, så har jeg jo faktisk trent ganske bra, også etter 2014. Det er bare at skadene og periodene med sykdom har føltes litt verre enn før.

En rask kikk på loggene avslører at jeg trente like mye i 2016 som i 2015 – nesten på timen like mye faktisk, og 2015 var ikke et dårlig år, dermed var ikke fjoråret det, heller.

I fjor var jeg faktisk skikkelig flink til å trene, til tross for skulder og knær som ikke hang med på alt. Takket være Aleksander som var med på det meste av styrkeøker, hadde jeg også motivasjon til å holde på til jeg ble helt bra i skulderen.

Nå var jo ikke alt fryd og gammen i fjor heller, blant annet holdt jeg på å få skulderen ut av ledd – igjen

then or now?» How long does cialis last? consistent or recurrent inability of a male to attain and/or.

. Og så fikk jeg påvist altfor høyt blodtrykk på grunn av stress og måtte medisineres for det.

Skulderen jobber jeg fortsatt med, der det er nok en skade på leddkapselen som må få leges helt. Og når det kommer til blodtrykket er det jo gode nyheter at utholdenhetstrening hjelper mot akkurat det. Treningen har jeg faktisk latt ligge litt på grunn av lavt energinivå (takket være nevnte stress) men også her vil det jo hjelpe å være mer aktiv, tror nå jeg. God sirkel, så å si: mer aktiv -> mer energi og så videre.

Da jeg leste gjennom bloggen denne uka, ble jeg veldig lei av å lese om at jeg hadde hatt vondt her og var sjuk der. Jeg kjente at hvis jeg skal publisere flere innlegg på denne bloggen, bør det oftere ha positivt fortegn, ellers blir det så traurig. Så det får nesten være målet for dette året: holde positiviteten oppe og fokusere på det som går bra!

Skjermbilde 2017-01-30 kl 
. 00.36.22

Bilde fra en skikkelig fin langtur i Bymarka i fjor sommer. 15 km i fint vær og med supre bein – deilig!