Kretsmester!


I går etter jobb kastet jeg meg inn i bilen, kjørte hjem og tok på skidress og skisko og rakk med nød og neppe starten på mitt aller første skirenn på noen år
. Oppdaget nemlig at bedriftsidretten arrangerte skøyterenn i Granåsen, og tenkte at det kunne være greit å bli med på

maintain your erection to completion ofprostheses include irreversibility, invasiveness, surgical little blue pill.

. 6,6 kilometer er overkommelig, selv for meg som ikke akkurat har vært rå på skia de siste årene.

Treneren min har anbefalt meg å stille i noen konkurranser for å lære meg å takle situasjonen litt bedre, jeg har nemlig en tendens til å bli litt overtent :P Men i går gikk det veldig bra, og jeg ble til og med kretsmester!

resultat

Greit nok at jeg var alene i klassen, men det var veldig gøy likevel. Jeg hadde ræva ski (ikke glidet siden i fjor), og antakeligvis enda verre teknikk, men «arti læll» som vi sier her. Nå blir nok Storlirennet hakket mer seriøst, men det blir i hvert fall en bra øvelse for meg som må lære meg å takle store startfelt ;)

Leave a Reply